Aktiviteter

Steigen har en fantastisk natur og innbyr til mange flotte naturopplevelser. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre her.

Her er et lite utvalg av hva du kan oppleve hos oss både sommer- og vinterstid.

Tommy_Kveite

Eventyrlig Fiske i Steigen

Steigen har en fantastisk natur og innbyr til mange flotte naturopplevelser. Havfiske er en populær aktivitet som passer for alle aldre og grupper.

_BAN3159

Storbåtfiske m/skipper

For grupper på inntil 10 personer kan vi arrangere storbåtfiske med skipper. Lengden kan man selvsagt velge selv, men normalt varer en slik tur 4-6 timer.

Droningruta_DSC_0122

Fantastiske Turløyper

Steigen er Nord-Norge på sitt aller flotteste, og det finnes ca. 30 godt merkede turer.

Oern_BAN3467

Nærkontakt med Havørn

Steigen har Norges, og verdens tetteste bestand av hekkende Havørn, og det går ikke en dag ute i skjærgården uten at du flere ganger får se denne majestetiske fuglen.

Nordlys_steigen sjøhus024

Opplev Magisk Nordlys

Lyset befinner seg i mellom 90 og 500 kilometers høyde og kan oppleves på nattehimmelen i et belte rundt de magnetiske polene.

2014-07-05_10.18.00

Nyt utsikten fra Kajaken

Den flotte skjærgården med sine utallige øyer og små holmer er et fantastisk område enten du skal på tur med overnatting eller bare en liten dagstur.

Omgivelsene_Steigen_Kirke

Guiding til Engeløyas Rike

Engeløya har en rik historie. Vi kan guide deg gjennom Steinalder, Vikingetid, Middelalder, Lagmannstid og frem til 2. verdenskrig.

Sykkel-Tur

Se Steigen fra Sykkelsetet

Vi har også utleie av sykler. Steigen er et sykkel-eldorado, og fra sykkelsetet kan du oppdage lokale perler og bli kjent med Steigens natur, kultur og historie.

Velkommen til Steigen Sjøhus

nb_NONorsk bokmål